Menu

Prenumerera

Prenumerera på Bread & Cakes

Alltid spännande recept på svenska och internationella matbröd, kaffebröd, andra bakverk, bakelser, tårtor, desserter, smörgåsar och mycket mer i varje nummer. De enormt populära recepten av Jan Hedh finns också med i varje nummer.

Bread & Cakes är en modern facktidning med korrekt och saklig informerar för branschen som inspirerar, berikar och uppdaterar yrkesutövandet.

Vi presenterar nyheter, reportage, trender samt bevakar de flesta branschmässorna och publicerar aktuell information. I varje nummer finns produktnyheter samt person- och företagsnyheter. Vi följer även angelägna händelser på den politiska arenan med tonvikt på företagandets problem och möjligheter.

Bread & Cakes är den enda privatägda bageritidskriften i Norden. Vi har ingen organisationstillhörighet och kan därmed utan speciella hänsyn fritt publicera/förmedla viktiga händelser för branschen.

Prenumerera ett helt år (10 nummer) på Bread & Cakes genom att betala in 400 kronor inklusive moms (avdragsgillt) på Bankgiro 334-5154. Var noga med att ange korrekt namn och adress för att tidningen skall komma rätt.

Välkommen som prenumerant!